Gregoriano Roble Publicatie Volkskrant Onno Kleyn | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895
kwaliteitswijnen
bezorgen en afhalen
uit eigen voorraad
rechtstreeks van wijnhuis

U bent hier

Gregoriano Roble Publicatie Volkskrant Onno Kleyn

GREGORIANO ROBLE Bodega Picos
€9,95
€7,95
48+ €7,71
144+ €7,09
Rode wijn
DO Campo de Borja (Aragón) 2018

Het fruit stuift het glas uit met pruimen, aardbei en een lichte granaatappel en goij bessen tonen. De opvallende verfijning in de smaak en afdronk vallen direct op (zeker als je weet dat het klimaat in Campo de Borja onbarmhartig kan zijn). De perfect gedoseerde houtinvloeden zijn verder een bewijs dat de 3 broers het bedrijf van hun vader naar een niveau hoger hebben getild!! Vol geconcentreerd en mooi zacht in karakter, een absolute aanrader!

LOTETA  Bodega Picos
€7,50
€5,49
48+ €5,33
144+ €4,90
Rode wijn
DO Campo de Borja (Aragón) 2018

Een wijn waar u makkelijk vrienden mee maakt zonder een simpele allemansvriend voor te zetten, want Loteta van Bodega Picos combineert zijn toegankelijke vlezige en sappige karakter met inhoud en diepgang! Gemaakt van 65% Garnacha, 20% Tempranillo, 15% Cabernet Sauvignon waarbij slechts edelstaal aan te pas komt zodat het fruit zich optimaal kan presenteren. Kersen, pruimen en zoethout vullen het aroma en de smaakpapillen. Het hogere alcoholgehalte is versmolten in een elegante afdronk waarbij de lichte frisheid opvalt. Puur vakmanschap uit dit opkomende Spaanse wijngebied.

Onno Kleyn drinkt een Gregoriano, een fijne rijpe ruige knaller.

Voor meer achtergrond informatie over onze nieuwe ontdekking uit Spanje genaamd Gregoriano Roble zie https://www.storms.nl/nieuws/garnacha-een-verleidelijke-druif
 
 
Wijngebied: