FOUR FRIENDS publicatie Volkskrant Onno Kleyn | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895
kwaliteitswijnen
bezorgen en afhalen
uit eigen voorraad
rechtstreeks van wijnhuis

U bent hier

FOUR FRIENDS publicatie Volkskrant Onno Kleyn

FOUR FRIENDS RED CUVEE single vineyard
€12,95
€9,95
48+ €9,65
144+ €8,88
Rode wijn
Thracian Lowland 2019

Een opkomende ster waarbij 4 vrienden het avontuur zijn aangegaan om wijnen op internationaal topniveau te produceren. Ge´nspireerd door een klassieke Bordeaux ( compositie van cabernet sauvignon, cabernet franc, petit verdot en merlot) maar met een eigentijdse visie (zie bijvoorbeeld de schitterende, maar afwijkende uitmonstering). Een bewaarwijn, maar ook een wijn die nu al gedronken kan worden met vrienden! De inhoud van 1000ml zorgt ervoor dat u onbevangen kunt genieten voor een zeer scherpe prijs. VALUE FOR MONEY!!!

ENIRA 2010
€13,95
€9,50
48+ €9,22
144+ €8,48
(tijdelijk) uitverkocht
Rode wijn
Bessa Valley 2010

Topcuvé. Op de uitlopers van de Rhodope Mountains met unieke grondgesteldheden daar voelen de 40 % merlot, 50 % syrah en 10% petit verdot zich thuis. Een persoonlijke blend van comtes van Neipperg die o.a. eigenaar is van Château Canon de Gaffeliere Grand Cru Classé. Super geconcentreerd en gecomponeerd uit de oudste stokken. Een van zijn parels uit een nauwelijks bekend gebied de 'Bessa Valley'. Gerijpt op Barriques van Frans eiken, afkomstig van zijn Grands Crus Classeés.

YOUNG STALLION angelus estate
€14,99
€10,95
48+ €10,62
144+ €9,77
Rode wijn
thracian Valley 2017

Een samenstelling van cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc en syrah. Een aantrekkelijke, schitterende rode kleur met een zeer levendig fruit aroma. Hij begint zacht en opent zich tot een harmonieuze combinatie van vroege rijpe bosvruchten, kersen, zwarte bessen en bramen. Aangenaam fris wat versterkt wordt door een afgeronde en goed gestructureerde body. De lange afdronk met zachte romige tonen maakt het een volle wijn met een zacht karakter. Kortom, een rode wijn van onberispelijke klasse.

Bordeaux uit Bulgarije

Onno Kleyn drinkt een rode wijn uit Thracie die smaakt als een goede Bordeaux!!!
Voor meer achtergrond informatie over deze "BABY MAGNUM" klik hier

  [node:title]