PACHA Merlot PASCAL MARTY | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op do. of vrij.
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

PACHA Merlot PASCAL MARTY

€10,95
€8,95
48+ €8,68
144+ €7,99
Rode wijn
Soort:
Land:
Druivenras:
(13 %)
Smaakprofiel:
Op dronk:
nu
Alcohol:
13,5 %
Inhoud:
0,750
Doos inhoud: 6
Voorraad:
voldoende beschikbaar
Afsluiting:
Geperste/geconglomereerde Kurk
0
Nog geen stemmen
001337_pacha_merlot_pascal_marty.png

Moeder natuur (PACHA betekent moeder aarde) schept een gezonde en perfecte basis voor pure biologische wijnen die afkomstige zijn van de beste wijngaarden. Van de kustgebieden in het westen van Colchagua tot aan de voet van de Andes nabij Puente Alto worden de Merlotdruiven geoogst en getransformeerd tot een rijk en gevarieerd geurenspel met bijna perfectie in intensiteit, kleur en smaak. De afzonderlijke facetten van Merlot zijn daarbij goed herkenbaar. De souplesse is zo verfijnd dat het smaakpalet fruitig en zeer harmonieus is. Romige zwoele vanille, distinctie en de subtiele opvoeding in eiken stelen de show met een rijk gevulde fruitmand van rode en zwarte (bos)vruchten. En dat allemaal ingepakt in een lange, geconcentreerde fluweelzachte smaak die o zo typisch is voor een Merlot van goede komaf!

Geen informatie beschikbaar.
Geen bijlagen beschikbaar...