sinds 1895
kwaliteitswijnen
bezorgen en afhalen
uit eigen voorraad
rechtstreeks van wijnhuis

U bent hier

Proefpakket D april/mei '19

€49,60
€39,90
pakket_d.jpg

inhoud: 4 flessen witte wijn en 2 flessen rosé, 2 flessen per soort

Producten in proefpakket

GRAND SEIGNEUR  FRUIT D'ETE ROSE
€6,35
€4,95
48+ €4,80
144+ €4,42
Rosé
IGP Mont Baudile d'Hérault (Languedoc) 2018

Sappig van structuur, fris en bij uitstek geschikt voor al diegenen die iets anders, iets exclusievers willen dan een alledaagse Rosé. De geur doet denken aan een mandje vol zomers roodfruit maar ook aan bloemen, bosviooltjes en(wilde) rozen. Een verwennerij !. TOP Oenoloog O. Robin haalt de beste eigenschappen uit de geselecteerde oude stokken, 40 % Syrah, 30 % Carignan en 30 % Grenache. Aanbevelenswaardig voor diegenen die nu echt eens de voorkeur geven aan zomerse smaak explosies. Licht gekoeld plm. 14C serveren.

NIERSTEINER OELBERG TROCKEN Weingut Eugen Wehrheim
€9,50
€7,50
48+ €7,28
144+ €6,69
Witte wijn
Rheinhessen Niersteiner Spätlese TROCKEN 2014

Deze Niersteiner oelberg trocken is een absolute eerlijke, droge witte wijn, genoemd naar de wijngaard Oelberg. Mooie aroma's van rijp fruit als appel en nectarine terwijl de afdronk vol finesse zit waarbij veelal de tropsiche en mineralige tonen zich etaleren. De grote smaakintensiteit en balans zijn bepalend voor de kwaliteit waarbij de combinatie tussen microklimaat en de uitzonderlijk grondgesteldheid worden weerspiegeld! De ideale begeleider van asperges, maar ook van vis, een koude vleesschotel e.d. Voorts een heerlijke Duitse wijn om als aperitief te schenken.

SAN VITO Lamelia Verdicchio
€8,95
€7,50
48+ €7,28
144+ €6,69
Witte wijn
DOP Verdicchio di Matelica (Marken/Marche) 2018

San Vito komt voort uit de beste wijngaarden in de zone Serra Alta waarbij de zonexposure optimaal is. De oudere wijnstokken geven een complexere stijl waarbij de aanzet beduidend aromatischer is. De ragfijne smaak herbergt noten, rijpe vruchten (o.a. galiameloen) en de typische amandel touch. Intens rijk en perfect gestructureerd is de finale met licht gedroogde bloem- en kruidnuances. Door zijnfijnbesnaard karakter een schitterende terraswijn en een charmeur bij lichte vissoorten, schaal- en schelpdieren.