Introductie pakket

€48,90
€41,90
_nhf5327b_verkleind.png

Maak kennis met de traditionele witte kwaliteitswijnen van het wijn Johanninger. Uniek in hun soort en uitermate geschikt als aperitief in de lente- of zomerzon. Tevens zijn deze wijnen culinair breed inzetbaar!

Producten in proefpakket

TETE DE CUVEE (ECO)  JOHANNINGER
€9,10
€7,75
48+ €7,52
144+ €6,92
Witte wijn
Rheinhessen 2016

Als u iets aparts wilt proeven of uw (wijn) vrienden wilt aanbevelen, dan ligt hier uw kans met deze door vriend en vijand meest bejubelde Duitse droge witte wijn. U mag er een héle mooie witte Bourgogne naast zetten, hij zal recht overeind blijven staan. Deze Tête de Cuvée van Johanninger gemaakt van huxelrebe 80% en riesling 20% is zeer het ontdekken waard !!! Geurige neus, vlierbloesem, exotische fruittonen, mineralig en elegant.

ECLIPE (ECO) estate JOHANNINGER
€6,25
€5,25
48+ €5,09
144+ €4,69
Witte wijn

De eclipe estate van Johanninger is qua bouquet en smaak een witte wijn die zijn gelijke niet kent. Elegante neus, complex, vol van smaak en zich onderscheidend met harmonieuze, droge en verkwikkende tonen die hem uitermate geschikt maakt om, met u, de eerste lentezon te delen. Het is de ontdekking van het jaar voor diegene die houden van ongecompliceerde betaalbare witte droge zomerwijn. Het klein zoetje van deze Duitse droge witte wijn gaat ook goed samen met het enigzins zoete karakter van de asperges.

PINOT GRIS (ECO) HIMMELGARTEN JOHANNINGE
€9,10
€7,95
48+ €7,71
144+ €7,09
Witte wijn
Nahe 2015

Afkomstig uit het Mainzer Becken waar kalk (coquina) de dominerende bodemsoort is. Hierdoor ontstaat er een samenspel van milde zuren en mineraliteit wat deze biologische wijn zo bijzonder maakt!! Tevens mooi droog waardoor de puurheid in smaak en bouquet optimaal wordt gepresenteerd. Vers fruit: nectarine , appels, kweepeer en abrikoos met wat rokerige en kruidige tonen en een lichte toets honing. Complexe wijn met een perfect balans en een verfijnde lange finale. Net als een Grand Cru heeft deze witte duitse wijn de mogelijkheid om te ouderen.