BRIGHELA MOSCATO

€6,50
€4,40
48+ €4,27
144+ €3,93
Mousserend
piemonte
Soort:
Land:
Op dronk:
nu
Alcohol:
4,50 %
Inhoud:
0,750
Doos inhoud: 6
Voorraad:
ruim voldoende beschikbaar
4.666665
Gemiddeld: 4.7 (3 stemmen)
000044_brighela_moscato.png

Een witte licht mousserende dessert- of zomerwijn, die zijn druivige afkomst niet verloochent, het is één en al Muscaat-druif dat je ruikt én proeft. Afkomstig uit het noorden van Italië, uit de streek van Piemonte. De wijn heeft het plezierige, lage alcoholpercentage van 4,5 % (is tevens een verrassend lekker aperitief.) Alternatief op de (te) dure en immens populaire mioscato d'asti

Bosio Vini, S Stefano Belbo

In het hart van de Langhe in de Cesare Pavese heuvels ligt het wijnhuis  Bosio, in een wereld waar de technologie wordt geflankeerd door de traditie .
Het was 1967 toen Giles en Angela besloten over te gaan op een pad van het werk en het leven van een wijnboer. Zoals elke goede boer begint Giles in kleine stappen met nederigheid en doorzettingsvermogen, tot diep in de nacht met de wetenschap dat door hard te werken je een waardevol product creeert voor de toekomst.
Nu in de eenentwintigste eeuw heeft het bedrijf 20 hectare wijngaarden verdeeld over de culturen van het gebied.

Het bedrijf groeit snel. Deze snelle en voortdurende evolutie is niet het resultaat van toeval , maar komt uit de toewijding van een familie die al drie generaties hun leven wijdden aan hun wijnen. Vandaag de ziel van de wijnmakerij is Valter Bosio, een man van Langa en erg gehecht aan hun roots, maar met veel enthousiasme altijd in staat is om nieuwe situaties te beoordelen en te reageren met vastberadenheid en altijd met respect voor de ethiek en haar grondgebied.

Voor meer informatie: www.bosiovini.it 
 

 

Geen informatie beschikbaar.
Geen bijlagen beschikbaar...