Cluster EKO, publicatie Onno Kleyn in de Volkskrant van 13 april 2019 | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op woe, do, vrij
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Cluster EKO, publicatie Onno Kleyn in de Volkskrant van 13 april 2019

CLUSTER BARRIQUE MAVRUD-RUBIN domaine Boyar
11,25
8,49
48+ 8,24
144+ 7,58
Rode wijn
Sliven Region 2019

Dit voortreffelijke jaargang is geselecteerd van de oude stokken die per perceel tot de beste behoren. Dankzij hun diepe wortels weten ze ongekend druivenmateriaal voort te brengen. Een symfonie van autochtone soorten. De overbodigheid van internationale druivensoorten in deze klasse creatie is opmerkelijk. Het resultaat is een mooie intense kleur met vette tranen. De boeiende neus van gedroogde kruiden tot specerij, leder, mineraal en ook rijpe pruimen. Deze Cluster Barrique mavrud / rubin heeft een zuivere, brede smaak aanzet met zachte tannines .

CLUSTER CHARDONNAY domaine boyar
8,49
6,95
48+ 6,74
144+ 6,20
Witte wijn
Sliven Region 2022

Gracieus, weelderig en verfijnd 'bloesem' bouquet. Geconcentreerd, delicaat en lang van smaak. Een genuanceerde kanjer die direct aan een ouderwetse witte klasse-Bourgogne doet denken. Volledig in balans. In alle facetten perfect verzorgd. Het weelderig bouquet van de volrijpe chardonnay is een weerspiegeling van het kalkrijke terroir. Fruitrijk, zacht boterig en mollig van smaak. Een mond vol rijpe rondeur. Fraai ontwikkelde chardonnay met lengte en diepgang. Deze Cluster Chardonnay van Domaine Boyar is van hoog niveau maar wel voor een ongekend lage prijs

Onno Kleyn drinkt een mavrud, hij legt het zelf uit!

 

 

  Mavrud publicatie Onno Kleyn

Druivenras: