Gregoriano Roble Publicatie Volkskrant Onno Kleyn | Wijnkoperij Alex Storms - Mertens
sinds 1895 Wijnkoperij Alex Storms Mertens is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf. Een wijnhuis met vestigingen in Heythuysen en Nederweert.
Meer info
kwaliteitswijnen Bij Wijnkoperij Storms hebben we een wijngarantie. Dit omdat wij staan voor de kwaliteit van de wijnen die wij verkopen.
Meer info
bezorgen en afhalen • Vaste leverdagen op woe, do, vrij
• 24u levering mogelijk
• GRATIS levering vanaf 24 flessen
• GRATIS levering boven €175,-
• Verzendkosten Nederland €8,95
• Levering Europa v.a. €12,50
• Afhalen mogelijk
Meer info
uit eigen voorraad Alle wijnen worden opgeslagen in een geklimatiseerd wijndepot in Heythuysen.
Meer info
rechtstreeks van wijnhuis Wijnkoperij Alex Storms Mertens is de enige schakel tussen de oogstende wijnboer en u als klant.

U bent hier

Gregoriano Roble Publicatie Volkskrant Onno Kleyn

GREGORIANO ROBLE Bodega Picos
10,95
8,95
48+ 8,68
144+ 7,99
Rode wijn
DO Campo de Borja (Aragón) 2021

Het fruit stuift het glas uit met geurwolkjes pruimen, aardbei, een lichte granaatappel en goij bessen. De verfijning in smaak en afdronk vallen direct op (zeker als je weet dat het klimaat in Campo de Borja onbarmhartig kan zijn). De perfect gedoseerde houtinvloeden zijn verder een bewijs dat de drie broers het bedrijf van hun vader naar een niveau hoger hebben getild! Vol geconcentreerd en mooi zacht in karakter, een absolute aanrader!

LOTETA  Bodega Picos
7,95
5,95
48+ 5,77
144+ 5,31
Rode wijn
DO Campo de Borja (Aragón) 2022

Een wijn waar u makkelijk vrienden mee maakt, zonder hen een simpele allemansvriend voor te zetten. Want Loteta van Bodega Picos combineert zijn toegankelijke vlezige en sappige karakter met inhoud en diepgang! Gemaakt van 65% Garnacha, 20% Tempranillo, 15% Cabernet Sauvignon, gegist in edelstaal zodat het fruit zich optimaal kan presenteren. Kersen, pruimen en zoethout vullen het aroma en strelen de smaakpapillen. Het hogere alcoholgehalte is versmolten in een elegante afdronk waarbij de lichte frisheid opvalt. Puur vakmanschap uit dit opkomende Spaanse wijngebied.

Onno Kleyn drinkt een Gregoriano, een fijne rijpe ruige knaller.

Voor meer achtergrond informatie over onze nieuwe ontdekking uit Spanje genaamd Gregoriano Roble zie https://www.storms.nl/nieuws/garnacha-een-verleidelijke-druif
 
 
Wijngebied: